Bărbat găsit mort în Valea din Aleșd

6389
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ

În urmă cu puțin timp, la 112 s-a primit o sesizare a unei persoane care spunea că, în Aleșd, un bărbat este căzut în vale, care pare inconștient.

Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din păcate, salvatorii au găsit bărbatul decedat, și prezenta rigiditate cadaverică, lucru care indica  faptul că e mort de ceva timp.

Polițiștii aflați la fața locului au și identificat victima: avea 57 de ani și era din Aleșd.

Din examinarea sumară a trupului neînsuflețit nu s-a desprins ideea unei morți prin violență (accident rutier, loviri…). 

Cauza exactă a morții, însă, va fi stabilită în urma necropsiei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.