Bărbat din Peștiș prins de polițiști și amendat pentru transport de lemn fără aviz de însoțire

2136
Lemene de foc confiscate
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 2 octombrie, la ora 07.00, pe strada Ciocârliei din localitatea Aleșd, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Peştiş, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.

 

Materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 507 lei, a fost confiscat și predat în custodie la Ocolul Silvic Aleşd, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, duminică, 4 octombrie, la ora 13.50, pe drumul județean 763, în localitatea bihoreană Pietroasa, polițiștii Postului de Poliție Pietroasa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bighor împreună cu jandarmi bihoreni au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Pietroasa, în timp ce transporta cu o căruță 2,3 metri cubi de material lemnos, specia fag, în valoare de 380 de lei, fără documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.