Bărbat din Aușeu, cu dosar penal pentru conducere fără permis. Polițiștii l-au depistat în trafic, pe D.N. 1, în localitatea Tinăud

736
Poliția Aleșd
Foto arhivă

Un bărbat din Aușeu este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic. Poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Bihor, luni 25 iunie a.c., la ora 16.50, polițiștii Poliției oraș Aleșd au depistat în trafic, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 30 de ani, din comuna Aușeu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis de polițiștii rutieri din Aleșd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.