Bărbat din Aleșd, condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

4521
Reținut de polițiști-8
Foto caracter ilustrativ

Marți, 5 noiembrie, la ora 21.30, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat și reținut un bărbat de 51 de ani, din Aleșd.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 10 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulației rutiere.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.