Bărbat de 72 de ani cu permisul suspendat, prins de polițiști prin Tinăud

1379
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ
 

Polițiștii din Aleșd efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, marți, 7 decembrie, la ora 10.05, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Tinăud, polițiștii din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 72 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Aleșd.

Tot marți, la ora 11.20, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timişoara, județul Timiş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 146 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorul autoturismului care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionaă contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.  

De asemenea, marți, la ora 09.20, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 62 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din Oradea, având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.