Bani pentru elevii de 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat Naţional

742
Căileanu Andrada-Cătălina și Racolța-Dudaș Ioana-Diana-800x660
Căileanu Andrada-Cătălina și Racolța-Dudaș Ioana-Diana, elevele din Aleșd cu MEDIA ZECE la BAC.

Inspectoratul Școlar Județean Bihor premiază vineri, 31 august, de la ora 09:00, elevii care au obținut, în acest an, media 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat Naţional.

Festivitatea de premiere a elevilor va avea loc în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Bihor. Astfel, cei 15 absolvenţi de clasa a VIII-a din judeţul Bihor, care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, vor primi din partea Guvernului câte 1.000 de lei, iar șase absolvenţi care au obţinut media 10 la Bacalaureat vor primi câte 3.000 de lei.

Este al şaselea an când Guvernul României premiază performanţa elevilor români la examenele naţionale.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.