Avertizare meteo imediată de vreme severă în Aleșd

1154
Cod galben furtună Aleșd
Foto ©️ Karol Dezso

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă seară, o alertă de tip nowcasting de COD GALBEN valabilă pentru mai multe localității din Bihor.

Localitățile vizate sunt: Marghita, Aleșd, Popești, Suplacu de Barcău, Tăuteu, Balc, Chișlaz, Derna, Abram, Abrămuț, Spinuș, Șinteu, Boianu Mare, Viișoara;

Se vor semnala: frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, averse ce vor cumula 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Codul Galben e în vigoare până la ora 23:30.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.