Avertizare meteo imediată! cod PORTOCALIU de vreme severă în zona Aleșd

1591
Cod portocaliuAleșd
Foto ©️ Alex Martin

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică seara, o alertă de tip nowcasting de cod portocaliu valabilă timp de o oră (intervalul 20-21) pentru mai multe localități din Bihor.

Localitățile vizate sunt: Marghita, Săcueni, Aleșd, Popești, Tileagd, Dobrești, Bratca, Suplacu de Barcău, Brusturi, Vadu Crișului, Borod, Tăuteu, Ceica, Șuncuiuș, Aștileu, Balc, Chișlaz, Ineu, Derna, Sârbi, Abram, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Măgești, Bulz, Abrămuț, Copăcel, Vârciorog, Ciuhoi, Cetariu, Săcădat, Sâmbăta, Spinuș, Șinteu, Boianu Mare, Viișoara;

Se vor semnala: Intensificări ale vântului cu rafale de peste 80…90 km/h, vijelie puternică, local averse ce vor depăși 15…20 l/mp, descărcări electrice și grindină.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.