Avertizare meteo imediată: COD GALBEN de vreme severă în Aleșd

1602
Foto © Bejan Nicoleta Laura

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, o alertă de tip nowcasting de COD GALBEN valabilă pentru mai multe localității din Bihor.

Localitățile vizate sunt: Oradea, Marghita, Săcueni, Aleșd, Popești, Sânmartin, Tileagd, Oșorhei, Suplacu de Barcău, Brusturi, Nojorid, Tăuteu, Sălard, Balc, Biharia, Sântandrei, Chișlaz, Ineu, Derna, Sârbi, Abram, Hidișelu de Sus, Lugașu de Jos, Borș, Țețchea, Girișu de Criș, Lăzăreni, Abrămuț, Drăgești, Copăcel, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Săcădat, Paleu, Gepiu, Spinuș, Șinteu, Boianu Mare, Viișoara, Mădăras;

Se vor semnala: averse ce vor cumula 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici.

Codul Galben e în vigoare până la ora 07:30.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.