Averse torențiale, vijelii și grindină în aproape toată țara

2304
Foto © Bejan Nicoleta Laura

Vremea se schimbă începând de astăzi. În Aleșd și în zona orașului vor fi averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

 

Potrivit meteorologilor miercuri și joi, după-masa în special, vom avea parte de furtuni. Vântul poate atinge la rafală 60 de km/h, iar cantitățile de apă căzute vor cumula în unele locuri de 35 – 40 de litri pe metru pătrat.

Astfel de manifestări se vor semnala miercuri, 12 iulie, îndeosebi în nordul, estul și centrul țării, precum și în zona montană, iar în noaptea de miercuri spre joi (12/13 iulie) mai ales în regiunile vestice. Pe parcursul zilei de joi, 13 iulie, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în nordul, centrul și estul teritoriului, anunță meteorologii.

Mai mult specialiștii spun că vor fi descărcări electrice și va cădea grindină în anumite zone.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.