AVARIE la reţeaua electrică, din Aleșd. Mai multe blocuri și case, fără curent

1377
 

O avarie la reţeaua electrică a oraşului Aleșd a lăsat locuitorii de pe mai multe străzi, fără curent, joi seara. Reprezentanţii Electrica încearcă să găsească sursa defecţiunii, pentru remedierea problemei.

Cititorii AlesdOnline au sesizat că din jurul orei 19:00 au fost probleme în alimentarea cu energie electrică. Au fost întreruperi repetate de curent. Una dintre zonele afectate ar fi strada Ciocârliei şi străzi adiacente, cel puţin o parte dintre blocuri şi case.

Reprezentanţii Electrica încearcă să rezolve problema, după identificarea sursei avariei.

UPDATE: În jurul orei 20.10, a fost reluată alimentarea cu energie electrică in oras.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.