AVARIE la reţeaua electrică din Aleșd. Mai multe blocuri fără curent

1217
 

O nouă avarie la reţeaua electrică a oraşului Aleșd a lăsat locuitorii de pe strada Ciocârliei, blocurile X7 și X6, fără curent sâmbătă seara.

 

Cititorii AlesdOnline au sesizat că din această după-amiază au fost probleme în alimentarea cu energie electrică în zonă. Au fost întreruperi repetate de curent. Una dintre zonele afectate ar fi strada Ciocârlie, cel puţin o parte dintre blocuri.

Reprezentanţii Electrica încearcă să rezolve problema, după identificarea sursei avariei.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.