Avansări în grad la Stația de Pompieri din Aleșd

2696
avansare grad Aleșd 2

Data de 1 august reprezintă o zi importantă pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor. În fiecare an, la această dată, se înaintează la termen în gradul următor, militarii pompieri care au îndeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv şi celelalte condiţii stabilite prin actele normative în vigoare.

 

Astăzi, la sediul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, a avut loc festivitatea de avansare în grad a 108 ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri, care au primit astfel recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.

Prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, au fost avansați în grad șase ofiţeri, un maistru militar și 101 subofiţeri.

La Aleșd a fost avansat la gradul de locotenent, comandantul subunitatii, Bila Samuel, Malita Cristian la gradul de plutonier adjutant, Vance Gheorghe la gradul de plutonier adjutant și  Todos Marian la gardul plutonier major.

Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unităţii, precum şi de către ceilalţi colegi ai acestora.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.