ATENŢIE! Şobolanii se urcă în maşinile parcate în Aleşd

3268
Mașină roasă șobolani
Foto ©️ AlesdOnline

Dacă până nu demult mașinile aleșdenilor se stricau intr-o veselie în special din cauza gropilor de pe strazi, se pare și alți dusmani ne pândesc.

Orasul este plin de șobolani care distrug tot ce prind in cale, inclusiv cablurile de sub capota. In cazul in care va treziti ca masina nu porneste, nu va ganditi doar la defectiuni tehnice. Ar fi bine sa va uitati si sub capota. Daca descoperiti cabluri electrice roase sau chiar smulse, este opera șobolanilor.

Un aleșdean, care locuieste pe strada Ciocârliei si-a gasit masina roasă de sobolani, in parcarea aferenta blocului. Rozătoarele s-au urcat în compartimentul motor al autoturismului parcat în fata blocului. Cu siguranţă nu este un caz singular.

Rozatoarele chiar va pot pune masina pe butuci. Distrug tot ce prind, in special cablurile şi zonele căptuşite, pentru a-şi face cuib, dar pot provoca şi scurtcircuit.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.