Atenție la barăci! Hoții dau iama în barăcile de bloc din orașul Aleșd

1259
barăcile de bloc din orașul Aleșd

Barăcile amplasate în zona blocurilor din Aleșd au căzut pradă hoţilor în ultima perioadă. Spargerile au fost observate de locuitorii care deţin barăcile respective în timp ce mergeau după lemne.

În ultima perioadă, barăcile blocurilor din Aleșd au început să fie luate cu asalt de hoți. Noaptea, hoții forțează ușa și lacătele, că lucrurile stau așa, o dovedesc ultimele evenimente petrecute în oraș.

Din păcate, se fură tot ce se poate fura: biciclete, cablu electric, scule și diferire lucruri de prin magazii sau boxe. Ajunsi la faţa locului, proprietarii au sunat imediat la poliţie după ce au observat că lacătele sunt sparte, iar din interior lipsesc mai multe bunuri.

În urma inventarierii, s-a stabilit că hoţii au luat cu ei tot ce au găsit mai de preţ.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă al IPJ Bihor, cercetările sunt continuate de polițiștii din Aleșd sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.