Atenţie, aleșdeni! Nu parcaţi maşinile pe străzile intrate în proces de asfaltare!

486

Primăria Orașului Alesd, a demarat lucrările de asfaltare a carosabilului pe străzile din oraș unde s-au realizat lucrări la canalizare.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în bune condiții, aleșdenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective, sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

“Circulația rutieră pe străzile din oraș nu va fi restricționată, dar conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări și să lase echipele de muncitori să-și poată desfășura activitatea”, transmite primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.