0.3 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Arcaşii “Şoimul Aleşd” au participat la „Cupa Cetăţii – Cupa Toamnei Orădene”

Au participat sportivi legitimaţi la toate cluburile şi asociaţiile bihorene: Redpoint Oradea, Nomad Archers, White Lion, Phoenix Săcueni, Blueline Nojorid, Şoimul Aleşd şi Haiducii Salonta. Ultimul concurs de tir cu arcul din acest an a fost deschis tuturor categoriilor şi diviziilor de arc (tradiţional, bowhunter, barebow, olimpic, compound). S-au tras două runde, distanţele fiind organizate sub formă de traseu cu staţii diferite, pe aceeaşi linie de tragere, câte trei săgeţi pe fiecare staţie. La categoria seniori olimpici Cătălin Darna (Redpoint) a devenit campion judeţean, iar la seniori barebow Seres Geza (White Lion) a câștigat titlul.

- Publicitate -

Categoriile de juniori compound au fost câştigate de tinerii de la Redpoint Oradea (Victor Kiss Antonescu campion judeţean, Alin Mureşan vicecampion, Vivien Bălteanu campioană, Alexa Buştea vicecampioană). La seniori bowhunter, titlul de campion a fost adjudecat de Szekely Zoltan (White Lion), urmat de Remus Mariş (Redpoint).

La categoria seniori compound, Ciprian Mirişan (Redpoint) – campion, Marin Darna (Blueline Nojorid) – vicecampion.

poza-grup-tras-cu-arcul-toamna-oradeana-2016
© bihon.ro

Surpriză la arc tradiţional

Una dintre cele mai disputate categorii, cea de seniori arc tradiţional replică istorică, şi-a stablit învingătorul în persoana lui Balog Janos (Nomad Archers), urmat în clasament de Ovidiu Lesei (Redpoint), care recent a devenit campion naţional la această categorie.

Copii compound este cea mai nouă categorie şi a fost câştigată de Horia Trempe-Cotuna (Redpoint), urmat de Daniel Mirişan (Blueline Nojorid).

Continuare: Bihon.ro

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,492FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI