Arcaşii „Şoimul Aleşd” au participat la „Cupa Cetăţii – Cupa Toamnei Orădene”

216
© bihon.ro

Au participat sportivi legitimaţi la toate cluburile şi asociaţiile bihorene: Redpoint Oradea, Nomad Archers, White Lion, Phoenix Săcueni, Blueline Nojorid, Şoimul Aleşd şi Haiducii Salonta. Ultimul concurs de tir cu arcul din acest an a fost deschis tuturor categoriilor şi diviziilor de arc (tradiţional, bowhunter, barebow, olimpic, compound). S-au tras două runde, distanţele fiind organizate sub formă de traseu cu staţii diferite, pe aceeaşi linie de tragere, câte trei săgeţi pe fiecare staţie. La categoria seniori olimpici Cătălin Darna (Redpoint) a devenit campion judeţean, iar la seniori barebow Seres Geza (White Lion) a câștigat titlul.

 

Categoriile de juniori compound au fost câştigate de tinerii de la Redpoint Oradea (Victor Kiss Antonescu campion judeţean, Alin Mureşan vicecampion, Vivien Bălteanu campioană, Alexa Buştea vicecampioană). La seniori bowhunter, titlul de campion a fost adjudecat de Szekely Zoltan (White Lion), urmat de Remus Mariş (Redpoint).

La categoria seniori compound, Ciprian Mirişan (Redpoint) – campion, Marin Darna (Blueline Nojorid) – vicecampion.

poza-grup-tras-cu-arcul-toamna-oradeana-2016
© bihon.ro

Surpriză la arc tradiţional

Una dintre cele mai disputate categorii, cea de seniori arc tradiţional replică istorică, şi-a stablit învingătorul în persoana lui Balog Janos (Nomad Archers), urmat în clasament de Ovidiu Lesei (Redpoint), care recent a devenit campion naţional la această categorie.

Copii compound este cea mai nouă categorie şi a fost câştigată de Horia Trempe-Cotuna (Redpoint), urmat de Daniel Mirişan (Blueline Nojorid).

Continuare: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.