Apa se oprește luni pe străzile Tudor Vladimirescu și Dâmboviței din Aleșd, din cauza unor avarii

1125

Având în vedere că în ultima perioadă au existat mai multe avarii la rețelele de apă din orașul Alesd, SC SALUBRI SA, prin directorul general, comunica cetățenilor orașului Alesd urmatoarele:


“In primul rand, ne cerem scuze pentru disconfortul creat de întreruperea furnizării apei potabile din ultimele zile. Totodată va informăm că incercam remedierea cat mai urgenta a tuturor avariilor, informandu-va totodată că majoritatea dintre aceste avarii sunt datorate rețelei vechi, însă în cel mai scurt timp SC SALUBRI SA si executantul lucrărilor la reteaua NOUA de alimentare cu apă a orașului vor face conectarile la noua retea. În momentul de față se fac teste de presiune pentru trecerea pe reteaua noua.


Va asigurăm de tot efortul si profesionalismul nostru în remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor.


Pe această cale va informăm că în cursul zilei de maine, luni 14.09.2020 începând cu ora 8:00, pentru aproximativ 3 ore, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în zona strazii Tudor Vladimirescu, pentru remedierea avariei din zona.


Tot în cursul zilei de maine, 14.09.2020, va fi remediată și avaria de pe strada Dâmboviței care însă nu va afecta furnizarea apei potabile cetățenilor din zona.


Va multumim pentru intelegere!”.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.