Angajări la pompieri: UN post de subofiţer la Aleșd

1047
Pompier din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline
 

Pompieri militari al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor pot depune dosarele de recrutare pentru 4 din cele 18 concursuri ce se vor organizaîn vederea ocupării a 18 posturi vacante în cadrul instituției, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

​În data de 29 septembrie 2021, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) a demarat procedura de ocupare a două posturi vacante aferente următoarelor funcții: ​

1. Subofiţer administrativ principal în cadrul ServiciuluiComunicaţii şi Tehnologia Informaţiei- – Compartiment Mentenanță

2. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic.

Dosarele de recrutare pentru cele două funcții de subofițer, care vor cuprinde documentele prevăzute în anunțurile de concurs disponibile pe site-ul ISU Bihor (https://www.isubh.ro/anunturi/), vor fi depuse exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 15.10.2021. 

În data de 1 octombrie 2021, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va demara procedura de ocupare a două posturi vacante pentru personal contractual:

1. Îngrijitor la Compartimentul Echipa de Întreținere și Reparație Imobile din cadrul Serviciului Logistic;

2. Muncitor calificat IV-I la Compartimentul Echipa de Întreținere și Reparație Imobile din cadrul Serviciului Logistic.

Dosarele de recrutare pentru ocuparea celor două funcții de personal contractual, care vor cuprinde documentele prevăzute în anunțurile de concurs disponibile pe site-ul ISU Bihor (https://www.isubh.ro/anunturi/ ), vor fi depuse personal, la sediul ISU Bihor, situat pe str. Avram Iancu, nr. 9, Oradea, în perioada 01-14.10.2021.

​În perioada următoare, la sediul ISU Bihor și pe site-ul instituției, vor fi afișate/postate informațiile referitoare la demararea procedurii de concurs pentru ocuparea celorlalte 14 posturi vacante, aferente următoarelor funcții: 

1. Ofiţer specialist I (psiholog) în cadrul Compartimentului Psihologie;

2. Subofiţer operativ principal la Compartimentul Avizare-Autorizare din cadrul Inspecției de Prevenire;

3. Subofiţer operativ principal la Compartimentul Control și Activități Preventive din cadrul Inspecției de Prevenire;

4. Subofiţer tehnic principal în cadrul Compartimentului Structura de Securitate;

5. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Încadrare-Gestiune Personal din cadrul Serviciului Resurse Umane;

6. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Încadrare-Gestiune Personal din cadrul Serviciului Resurse Umane;

7. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor din cadrul Serviciului Resurse Umane;

8. Subofiţer secretariat principal în cadrul Compartimentului Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;

9. Subofiţer tehnic principal la CompartimentulInformare și Relații Publice;

10. Subofiţer administrativ principal în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea;

11. Subofiţer administrativ principal în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea;

12. Subofiţer administrativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita;

13. Subofiţer administrativ principal în cadrul Secției de Pompieri Beiuș

14. Subofiţer administrativ principal în cadrul Stației de Pompieri Aleșd;

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.