Andreea-Bianca Ţiburcă elevă la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleşd va reprezenta România în finala mondială Miss Glamourface

4315
Andreea-Bianca Ţiburcă
Andreea-Bianca Ţiburcă
 

Andreea-Bianca Ţiburcă are aproape 18 ani și este elevă la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleşd, în clasa a XII-a, la Ştiințe ale naturii. A practicat dansul apoi modellingul, se pregăteşte să devină studentă la Medicină. „Voi reprezenta România, o ţară în care trăiesc cele mai frumoase fete din lume la un concurs internaţional de frumuseţe, şi o să fac tot posibilul ca românii să fie mândri de mine.

 

Până acum am mai reprezentat Bihorul la un concurs; a fost bine pentru început şi sunt mândră că am ajuns pâna aici. Sunt o persoană optimistă, încrezătoare”, se  autocaracterizează Andreea.

„Mi s-au cerut finaliste pentru România şi Ungaria, pentru că Agenţia Amalia Fashion Management reprezintă mai multe ţări, inclusiv Miss Moldova. Am avut reprezentante la Miss Turism World şi Miss Bikini Malta, Miss Top Model Of the World în China, Miss University Ungaria. Andreea a reprezentat Bihorul la Miss România”, explică Amalia Judea managerul Agenţiei Amalia Fashion Management.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.