Aleșdul, daruieste o haină! – eveniment caritabil desfasurat pe 29 noiembrie in Parcul din fața primăriei

707

Aleșdenii sunt invitați să dăruiască o haină de iarnă oamenilor care au nevoie pentru ca acestia sa treaca mai ușor peste anotimpul rece, se arata in cadrul unui eveniment organizat pe facebook.

Aleșdenii care se pot dispensa de o haină groasa de iarnă pot face un act caritabil, imbracand, la propriu o sârmă din parcul din fața primăriei. Astfel, hainele groase urmează să îmbrace sârma din Parc, iar apoi să fie luate de către oamenii, care au nevoie de ele pentru a face față temperaturilor scăzute.

Evenimentul este o noutate in Aleșd, el fiind organizat pentru prima dată. Iata ca alesdenii demonstreaza altruism si deschidere catre nevoia celor sarmani. Aleșdul e mai bun, mai altruist si mai emancipat, atunci cand oamenii se gandesc la oameni.

Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie 2018, in Parcul Central, iar organizatorul anunta ca: “Ai o haină ce nu-ți mai vine? Așeaz-o pe sârma noastră din Parcul Central și găsește-ți alta! Mai ai și altele pe care nu le folosești? Adu-le și pe acelea! Ele vor fi donate celor care au nevoie. Te așteptăm!