Aleșd|Poliția mesaje prin megafon: ”RĂMÂNEȚI ÎN CASE!” – VIDEO

1209
Mașina Polița Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Autospeciale de Poliție patrulează pe străzile din orașului Aleșd și prin intermediul megafonului îndeamnă oamenii să stea în case.

Poliția a început să lanseze mesaje de prevenție către populația orașului Aleșd: ”Atențiune! Situație de urgență – Protejați-vă sănătatea! Nu vă expuneți, vă rugăm rămâneți în case! Respectați toate recomandările autorităților!” – este mesajul transmis cetățenilor prin intermediul megafonului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.