Aleșdenii sunt invitați mâine la o dezbatere publică pe tema regulamentului privind activitatea de taximetrie

1343

Primăria Orașului Aleșd organizează, joi, dezbaterea publică cu privire la proiectul, „REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFASURAREA TRANSPORTULUI DE PERSOANE, MARFURI SAU BUNURI IN REGIM TAXI, SI A SERVICIULUI DE TRANSPORT IN REGIM DE INCHIRIERE PE RAZA ORASULUI ALESD“.

“În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Orașului Aleșd organizează joi, 13 februarie, ora 12:00 în sala mare a Primăriei Orașului Aleșd o dezbatere publică cu privire la „REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFASURAREA TRANSPORTULUI DE PERSOANE, MARFURI SAU BUNURI IN REGIM TAXI, SI A SERVICIULUI DE TRANSPORT IN REGIM DE INCHIRIERE PE RAZA ORASULUI ALESD“, transmit reprezentanții primăriei.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.