Aleșdenii pot plăti taxele și impozitele aferente anului 2020

709
Direcția de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Aleșd

Aleșdenii pot plăti taxele și impozitele aferente anului 2020.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aleșd, persoanele care vor plăti până pe 31 martie, vor beneficia de o reducere de 10% a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Persoane fizice și juridice, au posibilitatea de a plăti impozitele și taxele locale și folosind cardul bancar, la casieria Serviciului Impozite și taxe locale.

Impozitele pentru clădiri, terenuri şi maşini se plătesc conform Codului fiscal, respectând termenele-limită, 31 martie și 30 septembrie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.