Aleșdenii pot face donații pentru refugiații din Ucraina 

1220

Aleșdenii sunt solidari cu refugiaţii războiului din Ucraina. Parohia Ortodoxă din Tinăud a lansat un apel umanitar pentru o colectă de haine, produse alimentare şi de igienă care vor ajunge la oamenii care s-au refugiat în România din calea războiului. Cei interesați să participe o pot face aducând donaţii (alimente neperisabile, produse de igiena, pături, pilote, lenjerii de pat, etc…).

 

„Dragii noștri, având în vedere situația îngrijorătoare din Ucraina și asupra căreia nu o să intrăm în detalii, cred că ar fi de mare folos să punem mână de la mână și să îi ajutăm pe semenii noștri.

Produsele de care au nevoie sunt:

  • Trusă de prim ajutor
  • Medicamente de baza
  • Scutece pentru copii (toate mărimile)
  • Absorbante
  • Haine de toate mărimile
  • Pături, perne, lenjerii

Puteți să donați orice credeți că îi ajută, cu precizarea ca lucrurile pe care le oferiți să nu fie deteriorate sau rupte.

Produsele se pot dona în Tinăud luând legătura cu părintele paroh Brindas Laurentiu – telefon: 0773 722 814

De asemenea, cei care doriți să donați în Aleșd, vă rog să o contactați pe Ioana Sabau – 0751 668 150

Să ne unim în rugăciune cu ei și să fim solidari până la capăt în această luptă!,” este mesajul transmis de părintele paroh Brindas Laurentiu.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.