Aleșdeanul Radu Ungur a câştigat o probă în cadurul competiție “Raliul Zăpezii” de la Cavnic (video)

7711
Radu Ungur în cadurul competiție “Raliul Zăpezii” de la Cavnic
Foto ©️ Radu Ungur

Clubul Sportiv Xtreme Adventure a organizat cea de-a XI – a ediție a evenimentului sportiv ”Raliul Zăpezii Cavnic”, în perioada 12 – 14 februarie.

Competiția se bucură de o notorietate în creștere, iar acest lucru este demonstrat de faptul că dacă la prima ediție s-au înscris 7 echipaje, la ediția din 2021 au participat 125 de echipaje.

În dimineața zilei de sâmbătă, 13 februarie, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului și echipajele au luat startul în grupe de câte 30 de mașini. 

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 08:00 au luat startul ultimele echipaje înscrise în concurs, iar la ora 16.00 a avut loc premierea câștigătorilor, la linia de start a competiției.

Una dintre probe a fost câștigată de aleșdeanul Radu Ungur. “A fost prima participare pentru mine la Raliul Zăpezii, dar mă bucur foarte mult că am decis să concurez. Am terminat locul 14 la general, clasa SSV side-by-side, și primul loc, cel mai bun timp la anvelope fără cuie. Au fost înscriși 120 de concurenți din care doar 98 au terminat acest concurs, din 3 manșe”, a precizat pentru AlesdOnline, Radu Ungur.

Radu Ungur

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Cu toate acestea, atât concurenții, cât și spectatorii au fost rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală. 

Vezi aici lista completă a câștigătorilor, pe categorii!

SSV_FINAL

MOTO_FINAL

ATV_FINAL

4X4SUB_FINAL

4X4PESTE_FINAL

4X4_FINAL

4x2_FINAL

OPEN_FINAL

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.