-2.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăLocalAlesdAleșdeanul Marius Adrian Madar a devenit secretar de stat

Aleșdeanul Marius Adrian Madar a devenit secretar de stat

Marius Adrian Madar a devenit secretar de stat în cadrul Secretariatului de Stat la Guvernul României. Poziția de pe care a plecat ca secretar de stat e cea de director de administrare a afacerii la Spitalul Pelican Oradea.

- Publicitate -

În trecut, Adrian Madar a fost Director Sucursala la BRD Groupe Societe Generale, Manager Relatii la BCR, Manager Relatii la Bank Leumi. Pe lângă activitatea bancară, tânărul secretar de stat a avut și activitate academică, fiind asistent universitar la Universitatea din Oradea.

Expert bancar cu state, renumit pentru eleganță, discreție și pentru că era „omul faptelor” și nu al vorbelor, Adrian Madar a fost angajat în urmă cu doi ani la Spitalul Pelican Oradea, pe funcția de director de administrare a afacerii. El este omul care a ajutat la trecerea spitalului privat orădean sub tutela Medicover – un complex medical internațional cotat foarte bine pe bursa Nasdaq, în condiții avantajoase pentru ambele părți și în favoarea oamenilor care au nevoie de îngrijiri medicale de calitate.

Marius Adrian Madar este născut în Aleșd, a studiat la CN Emanuil Gojdu și la Universitatea Babeş-Bolyai. Este considerat un tip extrem de cerebral și s-a bucurat de aprecieri profesionale în toate pozițiile în care a activat. A fost membru PD, iar acum este membru PSD.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI