Aleșdeanul „Echo” revine cu o nouă piesa solo și un nou clip (video)

3317
ECHO (Milea Vlad)
Foto captură video
 

ECHO (Milea Vlad), revine cu o nouă piesă și un nou videoclip intitulat „Printre blocuri”.

Aleșdeanul Milea Vlad, cunoscut și sub pseudonimul de „ECHO”, membrul fondator al trupei „BAZOOKA” a lansat recent videoclipul piesei „Printre Blocuri” filmat în orașul Aleșd. O compoziție proprie cap-coada cu un videoclip realizat de el.

ECHO, este mai puţin cunoscut în „mainstream”, dar un adevărat idol pentru fanii acestui gen de muzică din toată ţara.

Vlad Milea la 27 de ani, are state vechi în lumea rap şi fani câţi n-ai crede. S-a născut în Aleşd, într-o familie creştină, cum zice chiar el, şi a învăţat de mic să cânte la orgă, impresionat de formaţia bisericii. La o beţie a descoperit că nu-i moale, cum ar zice el, la rap, ba dimpotrivă, s-a lipit de el.

Aleșdeanul are o carieră solo dar și o trupa înființată de el (Bazooka). De asemenea are în palmares colaborări cu nume mari din industria muzicală din Romania. Trupa este formată din „Codrin și Echo„.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.