Aleșdeanul David GAERIS, revenit cu o nouă piesă, ,,Ultima dată” !

5705
 

Vara își lasă primele urme de după solstițiu prin zile toride și averse de scurtă durată, ascunzând parcă gândurile reci ale melodicii tânărului artist aleșdean, David GAERIS, revenit cu o nouă piesă, ,,Ultima dată”, realizată în colaborare cu Claudiu Roman.

Atingând aproape 1000 de vizualizări în primele două zile de la lansare, piesa tinde treptat să devină un hit estival, cu toate că melancolia își pune amprenta asupra notelor muzicale din lirica profundă gaerisiană, regăsită în două strofe perplexe care străjuiesc un refren interpretat angelic de Claudiu.

Sub egida unei noi echipe de producție, alcătuită din Alex Carp (artwork și montaj), Emi Cristian și Claudiu Roman (mixaj și masterizare), GAERIS încearcă să readucă câțiva stropi de muzică profundă, comparabilă cu muzica soul a anilor ’90.

Artistul lucrează în această perioadă la mai multe piese, care vor ieși pe piață în scurt timp, intenționând inclusiv să-și lanseze primul album.

Așteaptă susținerea publicului din zona orașului Aleșd și nu numai, mulțumindu-vă pentru că-i ascultați piesele și îl susțineți în tot ceea ce face.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.