Aleșdeanca, Titiș Florina are urgent nevoie de plasmă pentru a ieși învingătoare în lupta cu COVID-19

10473
Titiș Florina
Titiș Florina
 

Se caută urgent donatori de plasmă de la persoane care au avut covid și au anticorpi, pentru aleșdeanca Titiș Florina. Florina este asistent medical la secţia Pediatrie a Spitalului Orăşenesc Aleşd.

 

Donatorii trebuie să specifice pe formular faptul ca donează pentru Titiș Florina Anica internată la Spitalul Municipal Oradea secția ATI. Pacienta are grupa de sânge 0 negativ, dar nu contează ce grupă de sânge are donatorul.

Cei care doresc să facă acest gest trebuie să apeleze la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, de pe strada Louis Pasteur nr. 30, de lunea până vinerea, între orele 7.30 şi 11.30.

Potrivit datelor publicate pe pagina Centrului de Transfuzie, potenţialii donatori de plasmă pot dovedi istoricul de infecţie, între alte opţiuni, prin prezentarea unui test PCR şi a unui document eliberat de direcţiile de sănătate publică care atestă încetarea perioadei de izolare. 

Persoanele care doresc să o ajute pe Florina, sunt rugate să-l contacteze pe soțul ei, Gabriel, la numărul de telefon 0748 203 144, pentru mai multe informații.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.