-2.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăLocalAlesdAcțiune de igienizare în Aleșd (foto-video)

Acțiune de igienizare în Aleșd (foto-video)

Primăria Orașului Aleșd în parteneriat cu, Colegiul Tehnic „Alexandru Roman”, Spitalul Orășenesc, Liceul Teoric „Constantin Șerban”, Asociația Orion Choose to Be a Star, Club Sportiv Crișul Aleșd, Bisericile ortodoxe din Aleșd, Peștiș și Tinăud, Bisericile penticostale din Aleșd și Tinăud, Biserica Greco-catolică și Romano-catolică, Biserica Reformată și alți voluntari au desfășurat o amplă acțiune de igienizare pe raza orașului Aleșd.

- Publicitate -

Acțiunea de igienizare a vizat piațeta și toate parcurile din orașul Aleșd și Tinăud, zonele verzi ale blocurilor din Cartierul Șoimul, pista de biciclete dintre localitățile Aleșd și Tinăud, Valea Șoimului de pe teritoriul localității Peștiș și Aleșd și zona cimitirului.

„Sperăm ca aceste acțiuni, pe lângă beneficiile aduse mediului, să vină și în ajutorul celor ce întâmpină dificultăți în înțelegerea impactului abandonului deșeurilor. Le mulțumim atât organizatorilor, cât și voluntarilor implicați în colectarea deșeurilor, care au fost transportate și depozitate de către angajați ai primăriei, spitalului și Sc Salubri Aleșd” a precizat pentru AlesdOnline, primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

„O acțiune similară va avea loc și pe 26 iunie (sâmbătă). De această dată acțiunea de igienizare se va desfășura pe Valea Morii și Valea de Șinteu, din localitatea Peștiș, în zona din jurul Uzinei de Apă, din Aleșd, pe drumurile laterale de pe raza localității Tinăud, pe malul drept al râului Crișul Repede, porțiunea de pe raza localităților Aleșd și Tinăud”, a mai spus Todoca.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI