ACCIDENT SPECTACULOS la Tinăud! Mașina cu roțile în sus! FOTO

3434

Un accident spectaculos s-a produs, marți dimineata, pe DN1, în localitatea Tinăud.

 

Șoferul unui Volkswagen care se îndrepta dinspre Aleșd spre Aușeu ar fi pierdut controlul volanului iar mașina a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat cu roțile în sus. Din fericire șoferul nu a patit nimic, în schimb autotursimul a fost serios avariat.

La fața locului au fost mobilizate de urgență un echipaj smurd și o autospecială cu apă și spuma din cadrul Stației de pompieri din Aleșd.

Evenimentul a fost soluţionat ca tamponare de către polițiști.

ACCIDENT SPECTACULOS la Tinăud ACCIDENT SPECTACULOS la Tinăud 1

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.