Accident rutier lângă Aleşd: O maşină a ajuns în şanţ

2215
Accident rutier lângă Aleşd: O maşină a ajuns în şanţ-800x450
Foto © AlesdOnline

O maşină a ajuns în şanţ, duminică, cu puţin înaintea orei 12:00, la ieşirea din Aleşd spre Lugaşu de Jos. Se pare că șoferul ar fi evitat coleziunea cu un alt autoturism care voia să intre în peco.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ BIHOR, o autospecială cu modul de descarcerare, apă și spumă, din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și o ambulanţă SMURD. În urma evenimentului rutier nimeni nu a fost rănit.

Politistii sositi la fata locului continua cercetarile pentru a stabilii cauzele producerii accidetului.

 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.