ACCIDENT rutier cu două mașini în Aleșd (foto)

3368
ACCIDENT rutier cu două mașini în Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Aleșd. Două autoturisme sunt implicate în evenimentul rutier.

 

La locul evenimentului rutier s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare o autosanitară SMURD de la stația de pompieri Aleșd și un echipaj SAJ Bihor.

Potrivit IPJ Bihor, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime. Accidentul a fost soluționat ca și tamponare. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe un singur sens timp de câteva de minute.

Cele două autovehicule au fost însă avariate.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.