Accident pe DN1, în Aleșd. O remorcă s-a desprins și a avariat un autoturism

1454
Accident Aleșd 3
Foto © Dan Marta

Accidentul rutier a avut loc luni în jurul amiezii, pe DN1, în centrul orașului Aleșd, după ce o remorcă s-a desprins de un autoturism și a lovit o mașină parcată în zona.

La fața locului s-a deplasat un echipaje al Poliției. Potrivit primelor informații, remorcat a avariat doar autoturismul parcat. În momentul impactului, din fericire în autoturism nu se afla nimeni. 

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.