Accident la Tinăud: O șoferiță a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat

3114
Accident la Tinăud
Foto ©️ Dan Cociuba

Autoaccidentare, în timpul unei depășiri neregulamentare.

Miercuri, 13 ianuarie, la ora 08:20, pe D.N. 1, la ieșirea din localitatea bihoreană Tinăud înspre Cluj, o femeie de 26 de ani, din comuna Șuncuiuș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, pe direcția Cluj – Oradea, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, în condiții de carosabil umed, a derapat, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcției sale de deplasare, a lovit un stâlp din beton al rețelei electrice, iar apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, o femeie de 24 de ani, din comuna Vadu Crișului, pasageră în autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.