Accident la Tinăud! Copil pe bicicletă, lovit de o mașină

2127
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă în jurul orei 10, în localitatea Tinăud. Un copil care se plimba cu bicicleta a fost lovit de o mașină. Potrivit polițiștilor, este vorba despre un copil în vârstă de 10 ani. Acesta a virat la stânga fără să se asigure.

“Sâmbătă 22 august la ora 10.00, în localitatea Tinăud un bărbat de 31 de ani din Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 pe direcția Oradea – Cluj Napoca a acroșat cu partea din față un minor de 10 ani din Tinăud care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție pe carosabil și a virat la stânga fără să se asigure”, spune Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.