Accident la ieşire din Aleşd spre Tinăud. Două femei au fost rănite

3126
Accident in Aleșd
Foto © Facebook Grupul Info Trafic Bihor

Circulaţia a fost îngreunată în jurul orei 12:00 la ieşire din orașul Aleşd spre Tinăud, în urma unui carambol în care au fost implicate trei autoturisme.

 

„Joi, la ora 12, pe strada Bobâlna din localitatea bihoreană Aleşd, un bărbat de 35 de ani din localitatea Sândominic, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării, astfel a acroşat din spate un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Alba Iulia, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în faţa sa de un bărbat din localitatea Auşeu”, a precizat, Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor.

In urma accidentului rutier, două femei, una în vârstă de 59 de ani şi cealaltă în vârstă de 53 de ani, ambele din Alba Iulia, pasagere în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.