Accident între localitatea Pădurea Neagră și Aleșd. Un camion cu lemne s-a răsturnat, șoferul a rămas încarcerat

3645
Camion cu lemne răsturnat între Pădurea Neagră și Aleșd 1

Accidentul a avut loc vineri în jurul orei 09:30, pe drumul dintre Aleșd și Pădurea Neagră. O camionetă încărcată cu lemne a acroşat un parapet şi s-a răsturnat pe carosabil, şoferul rămânând încarcerat.

„Este vorba de o autoaccidentare, este implicat un singur autovehicul, o camionetă, care a acroșat un parapet de pe marginea carosabilului. În acest moment traficul rutier este blocat și dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului, precizează comisar șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Potrivit maior ISU Crișana, Camelia Roșca, „la fața locului fost mobilizați pompierii din cadrul statiei Aleșd, care au intervenit cu trei autospeciale: autospecială de descarcerare grea, ambulanța de tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare”.

Polițiștii rutieri urmează să stabilească cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Știre în curs de actualizare …

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.