Accident între Aleșd și Aștileu. O victimă încarcerată, după ce două mașini s-au ciocnit (video)

12520
Accident între Aleșd și Aștileu
Foto ©️ AlesdOnline

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, produs joi după-masă, pe DJ 764/A, între Aleșd și Aștileu.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 15:29. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată.

„La fața locului a intervenit de urgență echipajul Stației de Pompieri Aleșd, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea și cu ambulanța de tip B2 a subunității, precum și un echipaj al SAJ. Pompierii militari au acționat pentru evacuarea șoferului unuia dintre autoturisme, rămas încarcerat”, a informat, Camelia Roșca, maior ISU Crișana, care a precizat că victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Citește pe același subiect:

Potrivit ofițerului de presă în cadrul IPJ Bihor, Ioana Lascău, traficul este blocat și este dirijat pe un drum lateral.

Update: Șoferul care a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Oradea de către un echipaj al SAJ Bihor, a intrat în stop cardio-respirator.

Managerul SAJ Bihor, dr. Liciniu Venter a declarat pentru AlesdOnline că pacientul a ajuns la Spitalul Județean iar acolo a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare pentru salvarea victimei.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a decedat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.