ACCIDENT în Peștiș! Un motociclist a lovit un cap de pod

2145
Ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 16 mai, la ora 16.00, în afara localității bihorene Peștiș, pe D.N.1/H, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Șinteu înspre Aleșd, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată și marcată corespunzător, a derapat, a căzut pe carosabil și a lovit un capăt de pod aflat pe acostamentul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

 

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea vineri, 15 mai, la ora 17.35, la intersecția Bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Zimbrului din municipiul Oradea, un bărbat de 72 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Ștefan cel Mare, pe direcția strada Teodor Neș Podului, la intersecția cu strada Zimbrului a virat la stânga fără să se asigure, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o motocicletă, condusă din sens opus, pe banda întâi de circulație, de un bărbat de 39 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, sâmbătă, la ora 10.05, pe drumul județean 792/A,în localitatea bihoreană Ucuriș, un tânăr de 21 de ani, din comuna Craiva, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tinca Arad, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre dreapta și a acroșat un bărbat de 50 de ani, din Ucuriș, care circula din spate, pe bicicletă, în aceeași direcție.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.