Accident în Aleșd: Două TIR-uri s-au ciocnit

5233
Accident în Aleșd: Două TIR-uri s-au ciocnit
Foto © AlesdOnline

Două maşini de mare tonaj s-au buşit pe DN 1, pe un pod în orașul Aleșd.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă circulaţia se desfăşoară îngreunat. Accidentul a avut loc pe DN1, in zona Pieței din orașul Aleșd. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor.

Traficul uşor se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe partea dreaptă a drumului. În jurul orei 10.30, circulaţia a fost deschisă pe ambele benzi.

„Incidentul a fost fără victime şi a fost înregistrat ca tamponare, nu accident. Circulaţia în zonă a fost reluată şi se desfăşoară normal”, a precizat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.