Accesul în Primăria Aleșd doar pe baza certificatului verde

411
Primăria orașului Aleșd
Foto © AlesdOnline

În perioada 25 octombrie – 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei orașului Aleșd, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde (Green Pass) care atestă vaccinarea, trecerea prin Covid sau testarea recentă, în conformitate cu Hotărârea de Guvern 1013 din 22 octombrie 2021 și Hotărârea 91 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, vor avea acces:

• persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru a evita deplasarea şi aglomerarea, contribuabilii au la dispoziție următoarele variante:

PLATA IMPOZITELOR ȘI AMENZILOR ONLINE

• următorul link —>>> PLATESTE ACUM ONLINE IN SIGURANTA TAXE SI IMPOZITE/AMENZI.

DEPUNEREA DIVERSELOR SOLICITĂRI

• Pe adresa de mail a instituției: [email protected]

• Prin poştă/servicii de curierat, cu confirmare de primire;

• Prin fax (număr fax +40 259-342.589).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.