A evitat un biciclist neatent și a intrat cu mașina într-un gard

1673
eveniment rutier în localitatea Aleșd 800x500
Foto © AlesdOnline

Ghinion mare pe un tânăr care, conducând regulamentar, a fost nevoit să evite un biciclist neatent și a intrat cu mașina într-un gard.

În data de 10.10.2018,  în jurul orei 18:30, polițiștii rutieri aleșdeni, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier în localitatea Aleșd.

Un  tânăr care conducea un autoturism în încercarea de-a evita un biciclist care a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers fără să se asigure, a virat spre stânga și a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând parțial cu autoturismul într-un gard.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din fericire în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.