60 de Alesdeni au donat sange, au salvat vieti!

877
 

Colecta mobilă de sânge, inițiată de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, a ajuns azi, 19 septembrie 2018, la Aleșd.

În cadrul spitalului din localitate, nu mai puțin de 60 de persoane au răspuns apelului lansat de inițiatorii campaniei de donare de sânge.

O bună parte dintre donatori au fost elevi ai Colegiului Tehnic „Alexandru Roman”, conștienți de rolul pe care gestul lor îl are pentru ceilalți, acela de a salva vieți.

Alături de elevi, a donat și un număr mare de adulți, dorind să sprijine astfel comunitatea. Urmați-le pe viitor exemplu!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.