60 de aleșdeni au donat sânge, au salvat vieti!

727
Donare sânge Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Colecta de sânge, organizată de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, a avut loc azi, 15 ianuarie 2020, în orașul Aleșd.

În cadrul spitalului orășenesc din localitate, nu mai puțin de 60 de persoane s-au prezentat cu dorința de a dona sânge. O bună parte dintre donatori au fost elevi ai Colegiului Tehnic „Alexandru Roman”, conștienți de rolul pe care gestul lor îl are, acela de a salva vieți.

Alături de elevi, a donat și un număr mare de adulți.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.