0359 800 808 – noul număr de telefon disponibil nonstop la Salubri pentru sesizarea problemelor

408

Salubri Aleșd îşi doreşte să fie cât mai aproape de clienţii săi şi să le vină în întâmpinare, pentru o colaborare cât mai bună.

Astfel, începând de azi pun la dispoziţia clienţilor un număr de telefon pentru anunțarea funcționării necorespunzătoare a serviciilor de salubritate, apă și canalizare – 0359 800 808 la care dispeceratul Salubri este disponibil non-stop.

“SC SALUBRI SA informeaza cetatenii orasului Alesd ca incepand de azi, 09.09.2020, au la dispozitie un numar de telefon si o adresa de e-mail disponibile non-stop pentru a obtine informatii, a face solicitari/reclamatii sau pentru semnalarea oricaror situatii privind serviciile furnizate de societate: salubritate, furnizarea de apa si canal. Numarul de telefon este: 0359.800.808 adresa de e-mail: reclamatii@salubri.ro” a precizat dir.gen. al societății, Teodorof Claudiu.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.