Israelul suspendă toate zborurile internaționale începând de mâine

281
Pasageri aeroport
Foto ©️ reuters.com
 

Israelul suspendă toate zborurile comerciale internaționale, începând de mâine. Guvernul încearcă astfel să întârzie intrarea în țară a noilor tulpini de coronavirus până când o proporție mai mare a populației va fi fost vaccinată.

”În afară de câteva excepții, ne închidem ermetic spațiul aerian pentru a preveni pătrunderea tulpinelor de coronavirus la noi în țară și, de asemenea, să ne asigurăm că progresăm în privința campaniei de vaccinare” a spus prim-ministrul Benjamin Netanyahu, potrivit Reuters.

Acordul include interzicerea tuturor zborurilor de intrare și de ieșire, restricționarea sosirii la Aeroportul Internațional Ben Gurion și formularea unui plan separat pentru a permite zboruri speciale în scopuri umanitare.

Până în prezent, Israelul a înregistrat 595.097 de cazuri și 4.361 de decese asociate cu Covid-19.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.