Vin ploile! Vor fi vijelii, averse și grindină!

3288
Furtună cod galben Ploi-Alesd
Foto © AlesdOnline.ro arhivă

Potrivit meteorologilor, începând de duminica, ora 18.00 și până marți la ora 6.00 instabilitatea atmosferica va fi accentuată și se va manifesta prin vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apa vor depăși local 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente din seara zilei de duminică și până în dimineața zilei de luni, la munte, in Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat și in cea mai mare parte a Moldovei.

Pe parcursul zilei de luni și in cursul nopții de luni spre marți, manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi cu precădere in zonele deluroase și montane, precum și in Transilvania, Moldova și Maramureș, mai spun meteorologii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.