Veşti bune pentru pensionari: se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament

621

Casa Judeţeană de Pensii Bihor anuntă pe cei interesaţi că, începând cu data de 01.02.2021, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în următoarele unităţi de tratament şi recuperare a capacitaţii de muncă aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice: Amara, Bala, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Lacul Sărat, Moneasa, Nicolina, Olănesti, Pucioasa, Monteoru, 1 Mai.

Cererile tip vor fi însoţite de următoarele documente justificative, după cum urmează: 

• Pentru pensionari – copia actului de identitate,

• Persoane beneficiare ale Legii 448/2006– copia actului de identitate, copia certificatului de încadrare în grad de handicap şi a programului de recuperare (în situaţia în care handicapul nu este permanent);

• Beneficiari ai Legii189/2000 – copia actului de identitate,  copie Hotărâre Legea189/2000,

• Beneficiari ai Decretului Lege 118/1990– copia actului de identitate, copie Hotărâre Decret Lege 118/1990;• Veterani de război – copia actului de identitate, copie legitimaţie,

• Asiguraţi – (persoane fizice care obțin venituri salariale, sau din activități independente asimilate salariilor) -copia actului de identitate, Șomeri – copia actului de identitate.

Cererile pot fi preluate de la sediul Casei Judeţene de Pensii Bihor sau de pe site-ul instituţiei www.cjpensiibihor.ro la secțiunea ,,bilete de tratament”.

Cererile se pot depune personal:

• la sediul instituției – ghișeul nr.5, zilnic în intervalul orar 8.00-12.00,

• în cutia poștală amenajată special la sediul instituției – str. Dunărea nr.6,

• prin poștă la următoarea adresă: Casa Județeană de Pensii BIHOR, str. Dunărea nr.6, cod poștal 410027, Oradea jud. BIHOR.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.